Történetmesélés főszerepben Veletek…

A szerelmetek egyedi és megismételhetetlen, ahogyan Ti is, és a lifestyle fotózások során legfőbb küldetésem, hogy a Ti szerelmi történeteteket valódi, őszinte formájában megörökítsem számotokra! Mesterkélt beállítások és feszengő pózok nélkül! Könnyed hangulatban, egy olyan fotózás során, ahol valóban önmagatok lehettek, ahol elengedhetitek magatokat, kizárhatjátok a külvilágot, és élménnyel telve mehettek haza. Olyan érzés lesz, mintha randiznátok, csak egy paparazzival kiegészül a romantikus kettősötök. : )

Sok olyan párral találkoztam már a pályafutásom során, akiket még sosem fotóztak korábban, vagy idegennek érezték a pózolást, a kamerába nézős, feszengős képeket. A lifestyle fotózás során nem kell ettől tartanotok! Itt tényleg minden könnyed, fesztelen hangulatban történik! Segítek, hogy el tudjatok lazulni, hogy kihozzuk a legtöbbet abból az 1-2 órából, amit Veletek töltök.

Ez nem azt jelenti, hogy ez a fajta stílus nem tartalmaz egyáltalán pózolást. Amikor szükséges, finoman irányítalak Titeket, és apró jelzéseket adok annak érdekében, hogy megörökíthessem a természetes reakcióitokat, a felszínre kerülő érzelmeket, a köztetek lévő kötődést és szerelmet, és a bolondos pillanatokat is. Hogy még hosszú évekig nosztalgikus rajongással és csillogó szemekkel nézhessétek vissza ezeket a fotókat.

Jegyes fotózás

Az esküvőtök előtt néhány héttel, hónappal szívesen elkészítem jegyes fotóitokat is, mely nem csupán egy gyönyörű képsorozat és örök emlék lehet, hanem lehetővé teszi, hogy megismerjetek engem és a fotózási stílusomat, és átéljétek, hogy milyen lesz velem a fotózás az esküvőtök napján.

Ezek az esküvői előtti képsorok épp úgy a Ti történetetek szerves részei, melyre szívesen emlékeztek majd vissza.

Ha érzelmekben gazdag, őszinte fotókra vágytok, jó helyen jártok!

Természetes fények, természetes pillanatokat

A legtöbb esetben természetes fényben fotózom, akár egy szabadtéri helyszínen fotózunk, akár az otthonotok kényelmében vagy egy igényesen berendezett enteriőr stúdióban. A természetességhez nálam hozzá tartozik, hogy a fotókat csak minimálisan retusálom, nem vállalok magazin szintű retust, és – bár lehet, hogy rossz hír -, de nem faragok le senkiről 5-10 kg-t.
A lifestyle páros fotózásoknál sokkal inkább az őszinte érzelmek és a valódi pillanatok kerülnek előtérbe.

A szabadtéri fotózásokat a naplemente előtti időszakra szeretem időzíteni, amikor a legszebbek a fények. Az otthoni és stúdiós fotózásokat pedig általában napközben szoktam vállalni. A helyszín kiválasztásakor a legfontosabb, hogy Ti felszabadultak legyetek, ezért mindig közösen ötletelünk, hogy milyen kültéri vagy beltéri helyszín állna a legközelebb Hozzátok! 

Ruhaválasztás kapcsán segítek a megfelelő színek és stílus megtalálásában, de semmi olyat nem erőltetek Rátok, ami nem Ti vagytok, és ne éreznétek jól magatokat benne!

A pillanat nem tart örökké…

Abban bízom, hogy az általam készített képek hatalmas értéket jelentenek majd Nektek! Büszkén és örömmel mutatjátok majd meg a barátoknak, családtagoknak, és szívet meglengető érzés lesz időről-időre visszanézni őket.

A pillanat nem tart örökké, egy szempillantás alatt elillan. Engedd, hogy megörökítsem mindazt, amire emlékezni szeretnél!

Legyetek hálásak egymásért, minden együtt töltött percért, minden közösen átélt élményért, és engedd meg, hogy kézzel fogható emlékeket készítsek Nektek, Rólatok! 

Egy-egy életszakasz olyan gyorsan elmúlik, folyamatos a változás, és örömmel tölt el, ha dokumentálhatok egy kis szeletet az életetekből, lefagyasztva az időt és az adott pillanatot.

Egy páros fotózás apropója nem csak az eljegyzés/lánykérés vagy épp egy megismerkedési évforduló lehet, hanem bármilyen hétköznapi pillanat.

Ha van kutyusotok vagy cicátok (vagy egyéb házikedvencetek), őket is szívesen fotózom Veletek!

Helyszínek

Nagyon szeretem a párokat a saját otthonukban fotózni, dokumentarista stílusban, amikor ténylegesen a “mindennapok” kerülnek lencsevégre, egy közös főzőcskézés, kávézás, összebújás a kanapén. A közös  otthonotok olyan, mint egy ujjlenyomat, tükrözi a személyiségetek, és milyen jó lesz majd viszontlátni a képeken is!

De a kedvenc helyek meglátogatása is tökéletes választás lehet, egy könnyed  séta a közeli parkban, egy fagyi vagy kávé a kedvenc cukrászdában. 

Ha nem szeretnétek otthoni fotózást, Budapesten számos berendezett enteriőr stúdió közül is választhattok különböző stílusban.

Az élet szép!

Mindig van miért ünnepelni, és megörökíteni a mindennapi pillanatokat azzal az emberrel, akit a világon a legjobban szeretünk!

A fényképek értéke idővel csak egyre nő, és nagyon hálás leszel magadnak azért, hogy áldoztál arra, hogy évente egy-két alkalommal meg legyetek örökítve.

A lifestyle stílusú fotók valódi érzelmeket mutatnak meg, melyekben jó érzés lesz újra és újra elmerülni! Olyan pillanatokat örökítek meg, amelyeket egy életen át dédelgetni fogtok!

Készen állsz velem egy fotózásra?

Képek, amelyek visszarepítenek majd Titeket az időben!

Nagy öröm számomra, ha a fotóimmal megörökíthetem, hogy milyenek vagytok Ti valójában együtt! A köztetek lévő kötődést, a szerelmes pillantásokat, azokat a gesztusokat és pillanatokat, amik Rátok jellemzőek. Mindvégig arra fókuszálok, hogy képekbe zárjam  a lehető legtöbb boldog, érzelmes, meghitt vagy épp bolondos pillanatot!

A fotózás során imádom a spontán kibontakozó pillanatokat, amikor látom, hogy igazán elengedtétek magatokat, és élvezitek az együtt töltött időt, mintha én ott sem lennék! Ez a legfontosabb, hogy egymásra fókuszáljatok, így előtörnek majd a valódi, őszinte érzelmek, ragyogni fogtok, amit öröm lesz megörökíteni és visszanézni is.

Amikor visszanézed a fotóidat, mit szeretnél látni?

Érzelmekben, szerelemben és nevetésben gazdag fotókat?

Fotókat, amelyek elmerítenek a pillanatban?

Fotókat, amelyek elmesélik a Ti történeteteket?

Ha tetszik a fotózási stílusom, és látod magatokat a képeimen, ne habozz, írj nekem!

A Ti életetek az én szememmel…

Örömmel lennék egy hűséges “barát”, aki végigkíséri a családod életútját és megörökíti a legfontosabb mérföldköveket és pillanatokat!

Egyéni portré, lánykérés, eljegyzés, esküvő, babavárás, újszülött fotózás, a gyerekek életében sorakozó apró mérföldkövek, diplomaosztó, ballagás, születésnap, egyéb családi események, vagy a vállalkozásodhoz/önéletrajzodhoz készített üzleti portré, ebben mind a segítségedre lehetek!

Emlékőrzés

A fotók életre kelnek és halhatatlanná válnak egy fotókönyv vagy vászonkép formájában, és ez a legcsodálatosabb dolog, ami történhet velük!

Hogy újra és újra  elővehessétek őket egy nosztalgikus estén, és megmutathassátok majd őket a gyerekeiteknek, unokáitoknak is. : )