A lifestyle újszülött fotózás a valódi emlékek megörökítéséről szól, annak a szeretetnek és kötődésnek a visszatükrözéséről, ami körülvesz Titeket…

Egy baba születése az érzelmek, a kimerültség és az ünneplés kavalkádja, egy gyönyörű érzelmes időszak. Imádom dokumentálni ezeket a kezdeti napokat, amikor a család tagjai megismerik az új kis életet, aki hozzájuk érkezett.

Azt szeretném, ha az újszülött fotózás a legkönnyebb és legkellemesebb dolog lenne a szülés utáni tennivalóid listáján. : )

A lifestyle stílusú újszülött fotózás szépsége abban rejlik, hogy a fotók a baba és a köztetek lévő kapcsolatról, kötődésről szólnak.

Lélegezz be mindent, ami körülvesz!
Mire szeretnél emlékezni ebből a csodás időszakból?
Arra, ahogy a karjaidban ringatva nyugatod a babádat, ahogy fogod az apró kis kezét, az apró mosolyokra és a kedves kis grimaszokra, a férjed csillogó szemére, ahogy a picire néz?
Szeretném megörökíteni ezeket az értékes pillanatokat számotokra!

Miről szól a lifestyle fotózás?

A lifestyle fotók mutatják meg igazán a szeretetet, az érzelmeket, a köztetek lévő szoros kapcsolatot, a természetes módon kibontakozó pillanatokat, a családotok és akár az otthonotok részleteit.
Lehetőséget adnak arra, hogy meglásd a szépséget magadban és családodban, miközben megörökítek egy kis szeletet a Ti történetetekből.

A lifestyle fotózás könnyed hangulatban telik, nincsenek kötelező pózok, ehelyett életképeket és minimálisan pózolt képeket készítek Rólatok, melyek hű lenyomatai lesznek ennek a kezdeti csodás időszaknak, annak, hogy milyenek vagytok valójában.
Így nem egy magazin verzióját látjátok vissza az életeteknek, hanem önmagatokat, természetesen és őszintén.

A lifestyle újszülött fotók a saját otthonotokban, vagy egy igényesen berendezett, otthonos fotóstúdióban készülnek. De melegebb időszakban akár szabadtéren is lehetőség van rá.

A lifestyle fotózás nem tart 3-4 órán keresztül, csupán 1-1,5 óra elengendő ahhoz, hogy csodás képek készüljenek erről a megismételhetetlen életszakaszról!
Ezeknél a fotóknál nem gond, ha a pici nem alszik, és nem feltétlen szükséges az első 10 napban megszervezni, lehet kicsit később is.

A fotózás során nem használok kellékeket, bebugyolált pózokat, a célom, hogy a fotók Titeket tükrözzenek, olyannak, amilyenek vagytok.
Arra törekszem, hogy megörökítsem a pici babátok és a családotok szépségét a maga valóságában. Az életképeket finoman pózolt képekkel is kombinálom, de a lényeg, hogy önmagatokat tudjátok adni a fotózás során, így azokat a pillanatokat tudom megörökíteni, melyek leginkább jellemzőek a mindennapjaitokra.
Természetesen, ha szeretnétek, készülhetnek kamerába nézős családi képek is, de általában nem azokon van a hangsúly a fotózás során.

Mire számíthatsz a fotózás során?

A helyszín és időpont megszervezésétől kezdve a ruhaválasztásig, a fotózás menetének gördülékennyé tételétől kezdve a nyomtatott albumok, fotókönyvek megtervezéséig és elkészítéséig mindenben segítek, hogy valóban élmény legyen a fotózás minden mozzanata számotokra!

Részletes tájékoztatót küldök, ami átfogóan érinti a felkészülést, a ruhák kiválasztását, a fotózás menetét, a képek kiválogatását, a választható csomagokat, mindent.

A lifestyle fotózás legszebb része, hogy valóban önmagatok lehettek és hitelesen megörökíthetem az új élet érkezésének szépségét, ennek a megismételhetetlen időszaknak a dédelgetett részleteit.

A fotózás során az egész családot fotózom, nem csak a babát. Anya és Apa, valamint a nagyobb testvér(ek) is főszereplői lehetnek a képeknek. Sőt, ha szeretnétek, akkor a nagyszülők és akár a házi kedvencek is!
Képzeld el, mennyire boldog lesz a Nagymama és Nagypapa, ha velük közösen is készül néhány meghitt fotó az újdonsült unokával!

A természetességhez nálam hozzátartozik, hogy a fotókat csak minimálisan retusálom, sőt, a legtöbb család bőr retus nélkül kéri tőlem a képeket.
Nem alakìtom át a fotókat ès az alanyokat, szeretem a maguk valójában megmutatni a pillanatokat ès a résztvevőket egyaránt.
Ha hasonló elveket vallasz, nálam jó helyen jársz! : )

Ne stresszelj a fotózás miatt!

Célom, hogy szolgáltatás helyett élményt nyújtsak Nektek!
Azért szeretem az otthoni újszülött fotózásokat, mert mindenki nyugodtabb és kényelmesebben érzi magát. Ráadásul lehetőségem nyílik megörökíteni a családotok és a pici saját környezetét, a gyerekszobát, az otthon egyes szegleteit.
De, ha fotóstúdióban készülnek a képek, akkor is törekszem a nyugodt környezet megteremtésére.
Stúdiós fotózás esetén érdemes két órát foglalni, hogy ne legyen stresszforrás az idő faktor. Ha úgy alakul, beleférjen, hogy megeteted a picit, vagy kicseréled a pelenkáját.

Ha nagyobb testvér(ek) is vannak, de szeretnétek külön csak a picivel készült fotókat is, segítség lehet egy nagymama vagy nagynéni, aki egy időre lefoglalja a nagyo(ka)t, amíg nem vonjuk be ő(ke)t is a fotózásba.

Te is épp annyira fontos vagy!

A fotózás kézzelfogható emlékeket teremt, örökséget a gyerekeidnek, melyek visszarepítik majd őket az időben egy adott pillanathoz. És amikor visszanézik majd ezeket a képeket, látni akarnak majd Téged is, a család fő összetartó erejét és koordinátorát, Anyát!
Ennél nagyobb kincs nem lesz számukra! És hidd el, nem azt fogják nézni, hogy milyen volt a sminked vagy a frizurád! Hanem azt, hogy hogyan ölelted, babusgattad, puszilgattad őket, amikor még olyan picik voltak.
És mindez természetesen igaz az Apukákra is, a családok szuperhőseire. Nagyon fontos számomra, hogy meg tudjam örökíteni és átadhassam Nektek ezeket a mindennél fontosabb emlékeket.

Készen állsz velem egy fotózásra?

Emlékőrzés

Tudtad, hogy a családi képek a falon pozitív hatással vannak a gyerekek mentális egészségére? Ne hagyd, hogy az elkészült fényképek egy pendrive-on porosodjanak a fiók mélyén!
Nyerjék el méltó helyüket otthonotokat díszítő vászonképként és rendszeresen végiglapozott, nagy becsben tartott fotókönyvként.
Ebben is szívesen segítek, ha szeretnéd!

A Ti életetek az én szememmel…

Örömmel lennék egy hűséges “barát”, aki végigkíséri a családod életútját és megörökíti az út minden értékes pillanatát!

Babavárás, újszülött fotózás, a gyerekek életében sorakozó apró mérföldkövek, első születésnap, kistestvér érkezése, keresztelő, ballagás, diplomaosztó, Karácsonyok, szülinapi partik, évfordulók, vagy akár a vállalkozásodhoz/önéletrajzodhoz készített üzleti portré, ebben mind szívesen segítek!