Értékes pillanatok, képekbe zárt kincsek, amiket egy életen át dédelgetni fogtok!

Természetes, érzelmekkel teli történetmesélő fotózás
– Én ezt nyújtom Nektek!

A gyerekkor olyan gyorsan elillan, napról-napra, hétről-hétre rengeteget változnak a gyerekek, és velük együtt mi is!

Tudom, hogyan örökre a szívedbe akarsz zárni minden mozdulatot, mosolyt, gesztust, és azt gondolod, bárcsak lefagyaszthatnád az időt, hogy ne nőjenek fel olyan gyorsan.
Az emlékeink idővel homályosabbak lesznek, de a fényképek és családi albumok mindig emlékeztetnek bennünket azokra az életszakaszokra, amikre olyan szívesen emlékszünk vissza!

Segíteni szeretnék megmenteni ezeket a pillanatokat! Hiszen nem csak Nektek, szülőknek lesz hatalmas érték egy családi fotósorozat, hanem hosszú évek múlva a gyerekeknek is valódi kincs lesz visszanézni a gyerekkorukat és Titeket!

Miért jó a lifestyle fotózás?

A lifestyle fotózás felszabadult, vidám, könnyed hangulatban telik, nincsenek kötelező pózok, ehelyett életképeket készítek Rólatok, melyek hű lenyomatai lesznek annak, hogy milyenek vagytok valójában.
Így nem egy mesterkélt, ál-valóságot láttok majd viszont a képeken, hanem magatokat, egyéniségként és családként egyaránt!

A lifestyle családi fotózás során igyekszem megörökíteni a családtagok őszinte mosolyát és személyiségét.
Ennek eléréséhez a legjobb, ha önmagatokat adjátok, nem pózoltok, nem feszengtek a kamera előtt, hanem igyekeztek úgy eltölteni az adott egy-két órát, mintha én ott sem lennék.
Bújjatok össze, mókázzatok, csiklandozzátok egymást, fogócskázzatok, szedjetek virágot, olvassatok mesét, építsetek tornyot, és én megörökítem ezeket a valódi, értékes, közösen átélt pillanatokat, hogy bármikor újra fel tudjátok idézni őket.

A fotók elkészítésének legjobb helyszíne éppen ezért a saját otthontok, de szabadtéren és fotóstúdióban is tökéletesen megvalósítható. Számos gyönyörűen berendezett enteriőr stúdió áll rendelkezésre Budapesten, melyek közül én elsősorban a letisztult, natúr stílusú termeket szoktam a lifestyle fotózásokhoz ajánlani.

Természetesen készülhetnek kamerába nézős beállított(abb) családi képek is, de nem azokon van a hangsúly a fotózás során.

A természetességhez nálam hozzátartozik, hogy a fotókat csak minimálisan retusálom, sőt, a legtöbb család bőr retus nélkül kéri tőlem a képeket.
Nem alakìtom át a fotókat ès az alanyokat, szeretem a maguk valójában megmutatni a pillanatokat ès a résztvevőket egyaránt.
Ha hasonló elveket vallasz, ugorhatsz is a foglalásra! : )

Mire számíthatsz a fotózás során?

A fotózás előtt és közben mindenben segítek, hogy valóban élmény legyen, és ne egy plusz stresszforrás az életetekben!
Segítek kiválasztani a helyszínhez illő ruhákat, színeket, úgy, hogy a család minden tagjának öltözéke összhangban legyen egymással. De mindig szem előtt tartva, hogy jól érezzétek magatokat a kiválasztott ruhadarabokban!

Részletesen tájékoztatlak a fotózás menetéről, mire számíthatsz a fotózás alatt, hogy érdemes felkészülni, hogyan történik a képek kiválogatása és átadása, milyen csomagokból választhatsz, mire érdemes figyelni a legjobb eredmény érdekében.

Ha a fotózás során elakadnátok, ott leszek, hogy segítsek, finoman irányítalak Titeket, segítek abban, hogy elengedjétek magatokat, bevonom a gyerekeket a közös mókába.
Hidd el, a kezdetben esetleg dacoskodó vagy félénk gyerekek, és a kevésbé lelkes Apukák is könnyen ellazulnak, ha egy kis játékról van szó. : )

Ne stresszelj a fotózás miatt!

Célom, hogy szolgáltatás helyett élményt nyújtsak Nektek!
Azt szeretném, hogy jól érezzétek magatokat az együtt töltött idő alatt.
Arra törekszem, hogy felejtsd el, hogy ott vagyok, és csak élvezd a szeretteid társaságát, akikkel együtt vagy!

A valódi élet nem pózolt, nem tökéletes, és valljuk be, tele van káosszal – de annyira különleges!
Az élet zűrzavaros pillanataiban igazi varázslat rejlik, és szeretném, hogy ezt Te is lásd!

Az Anyukák sokszor idegesek, mert a gyerekek a fotózás alatt csak szaladgálnak és bohóckodnak, és azt gondolják, hogy így nem fog egyetlen jó kép sem készülni. De biztosíthatlak róla, hogy több, mint tíz év tapasztalatával (és három saját gyerkőccel) fel vagyok erre készülve, elkapom a legjobb pillanatokat, amiket imádni fogsz!
Kérlek ne aggódj emiatt! : )

A család a legnagyobb kincs…

A családunk egy horgony, a fő hajtóerőnk, amiért és akikért minden nap keményen dolgozunk.
A mai rohanó világban sokszor annyira elfoglaltak vagyunk, hogy elfelejtünk picit megállni, hátralépni, és időt szakítani arra, hogy hálásak legyünk értük, gyönyörködjünk bennük és igazán értékeljük őket.

Állítsuk meg együtt a pillanatot, szívd magadba őket, a legapróbb gesztusaikat is, élvezd az együtt töltött időt, és gyűjts emlékeket! A fotóimmal pedig segítek, hogy újra és újra átélhesd ezeket az értékes pillanatokat!

Készen állsz velem egy fotózásra?

A Ti életetek az én szememmel…

Örömmel lennék egy hűséges “barát”, aki végigkíséri a családod életútját és megörökíti az út minden értékes pillanatát!

Babavárás, újszülött fotózás, a gyerekek életében sorakozó apró mérföldkövek, első születésnap, kistestvér érkezése, keresztelő, ballagás, diplomaosztó, Karácsonyok, szülinapi partik, évfordulók, vagy akár a vállalkozásodhoz/önéletrajzodhoz készített üzleti portré, ebben mind szívesen segítek!

Emlékőrzés

Mindig jó érzéssel tölt el, ha a fotók nem csak digitális képeken keresztül, hanem az otthonotokat díszítő vászonképként és rendszeresen végig- lapozott, nagy becsben tartott fotókönyvekben is életre kelnek. Ne hagyd, hogy az elkészült fényképek egy pendrive-on porosodjanak a szekrény mélyén!