A lifestyle kismama fotózás a természetesség jegyében örökíti meg a várakozás meghitt, örömteli és érzelemdús időszakát.

Gyermeket várni egy hatalmas csoda és öröm mindenki életében! Hullámzó érzelmekkel teli időszak, óriási változás, a nő és a férfi Anyává és Apává válik, család születik. Hamarosan Te is megtudod, hogy milyen érzés az, amikor a szíved a testeden kívül dobog. A kismama lét szépségét és örömét szívhez szóló képek formájában szeretném megörökíteni számotokra, a lehető legtermészetesebb módon. 

Olyan érzelmes pillanatokat örökítek meg, melyeket egy életen át dédelgetni fogtok!

A fotózás során megörökítem a köztetek lévő kötődést, a várakozás meghittségét, a boldog csillogást a szemetekben! Lehetőség szerint letisztult, hétköznapi öltözékben fotózom a párokat, nem habos-babos alkalmi ruhákban. Célom, hogy minél természetesebbek legyenek a megörökített fotók, az adott időszakot és Titeket valósághűen bemutatva. Így a gyerekek viszontláthatják majd a képeken, hogy milyen is volt valójában, amikor még Anya pocakjában voltak, és nem egy ál-valóságra fognak emlékezni a fényképalbumok lapozgatása közben.

Minden kép egyedi történetet mesél el, megragadja az anyaság lényegét, és megőrzi azokat a röpke pillanatokat, amelyek hamarosan értékes emlékekké válnak.

Miről szól a lifestyle fotózás?

A lifestyle fotók mutatják meg igazán a szeretetet, az érzelmeket, a köztetek lévő szoros kapcsolatot, a természetes módon kibontakozó pillanatokat, megörökítenek egy kis szeletet a Ti történetetekből. 

A lifestyle fotózás könnyed hangulatban telik, nincsenek kötelező pózok, ehelyett életképeket és minimálisan pózolt képeket készítek Rólatok, melyek hű lenyomatai lesznek ennek a csodás időszaknak.

Így nem egy magazin verzióját látjátok vissza az életeteknek, hanem önmagatokat, természetesen és őszintén.

A lifestyle kismama fotók készülhetnek szabadtéren, a saját otthonotok kényelmében, vagy egy igényesen berendezett, otthonos enteriőr stúdióban. 

Szabadtéri fotózás esetén a legideálisabb, legszebb fények az esti órákban (naplemente előtt 1 – 1,5 órával) vannak, így szeretem akkorra időzíteni a fotózásokat.

A fotózás során nem használok kellékeket, célom, hogy a fotók Titeket tükrözzenek, olyannak, amilyenek valójában vagytok.

A könnyed, laza hangulatban készülő életképeket finoman pózolt képekkel is  vegyítem. 

A legfontosabb, hogy önmagatokat tudjátok adni, ne kelljen feszengnetek a fényképező előtt. Nincsenek kötelező pózok, de a fotózás során végig segítek, finoman irányítalak Titeket. Meghallgatom a saját elképzeléseket, kéréseket, idomulok hozzá, hogy olyan képek készülhessenek, amire egy életen át szívesen emlékeztek majd vissza.

A fényképezőn keresztül lefagyasztom az időt, és örök emlékeket hozok létre, amiket a szívedhez közel tarthatsz. A babavárás lélegzetelállító ragyogásától a kicsivel való találkozásig – a képek az élet figyelemre méltó csodájának maradandó bizonyítékai. 

Belevágtatok ebbe a hihetetlen kalandba, és a fotók örökre emlékeztetni fognak azokra az érzésekre, amik egy új élet világra hozatalának csodáját kísérik.

Mire számíthatsz a fotózás során?

A helyszín és időpont megszervezésétől kezdve a ruhaválasztásig, a fotózás menetének gördülékennyé tételétől kezdve a vászonképek, egyedi fotókönyvek megtervezéséig és elkészítéséig mindenben segítek, hogy valóban élmény legyen a fotózás minden mozzanata számotokra!

Részletes tájékoztatót küldök, ami átfogóan érinti a felkészülést, a ruhák kiválasztását, a fotózás menetét, a képek kiválogatását, a választható csomagokat, mindent. 

A lifestyle fotózás lényege, hogy valóban önmagatok lehettek, ezáltal hitelesen megörökíthetem a gyermekvárás csodás és megismételhetetlen időszakának dédelgetett részleteit. 

Igyekszem megragadni azokat az érzelmeket és kötelékeket, amelyek különlegessé teszik a várakozás pillanatait, megörökítem számotokra az anyaság felé vezető utazás valódi, őszinte szépségét.

A fotózás során nem csak a kismamát fotózom, hanem lehetőség szerint az Apukát is,  de természetesen készülnek egyéni képek is Rólad! Ha vannak nagyobb testvérek, örömmel fogadom, ha ők is részt vesznek a fotózáson (sőt, a kutyusotok, cicátok is, ha van). 🙂 Nincs is annál szebb, mint amikor a nagytesó izgalommal teli várakozással bújik a pocakodhoz.

A természetességhez nálam hozzátartozik, hogy a fotókat csak minimálisan retusálom. 

Nem alakìtom át a fotókat ès az alanyokat, szeretem a maguk valójában megmutatni a pillanatokat ès a résztvevőket egyaránt.

Ha hasonló elveket vallasz, nálam jó helyen jársz! 🙂

Mikor érdemes kismama fotózásra jönnötök?

A kismama fotózás ideális időpontja a személyes preferenciáktól és a terhesség alatt tapasztalt fizikai változásoktól függően egyénileg változhat. Általánosságban elmondható, hogy a fotózást a terhesség 28. és 35. hete között javaslom.

A 28. héttől a pocak már szépen kerekedik, gyönyörű formát öltve, ami a fotókon is nagyon jól mutat. Ez hétről hétre fokozódik, de azt is figyelembe kell venni, hogy mennyire érzed magad kellemetlenül a “bőrödben”, mennyire vagy fáradt, vannak-e egészségügyi problémáid a terhesség során. A második trimeszterben sok kismama azt tapasztalja, hogy tele van energiával és általánosságban jobban érzi magát. Ez az időszak kiváló alkalom lehet a kismama fotózás ütemezésére.

Nagy megtiszteltetés számomra, ha megörökíthetem ezt a fontos mérföldkövet az életekben, melyek a családi örökség részét képezik majd, és reményeim szerint hatalmas értéket képviselnek majd számotokra és a gyerekek számára is!

kismamafotozas2

Családi örökség

A fotózás kézzelfogható emlékeket teremt, örökséget a gyerekeidnek, melyek visszarepítik majd őket az időben egy adott pillanathoz. Ennél nagyobb kincs nem lesz számukra! És hidd el, nem azt fogják nézni, hogy milyen volt a sminked vagy a frizurád! Hanem azt, hogy hogyan ölelted körül őket a szereteteddel már akkor is, amikor még a pocakban voltak. És mindez természetesen igaz az Apukákra is! Minden kép egyedi történetet mesél el, megragadja az anyaság lényegét, és megőrzi azokat a röpke pillanatokat, amelyek hamarosan értékes emlékekké válnak.

Az egyes mérföldkövek dokumentálása, mielőtt azok véget érnek, nagyon sokat jelent egy család életében.

Emlékőrzés

Ritkán nyomtatjuk ki a fotóinkat, pedig a fényképek sok boldog emlékkel töltik meg az életünket! Mindannyian vétkesek vagyunk, amiért annyi fényképet készítettünk az évek során, és a fiók mélyén porosodó pendrive-on, vagy a régi telefonunkon felejtettük őket. Vagy ami a legrosszabb, örökre elvesztek egy meghibásodott merevlemezen! 

Nyerjék el méltó helyüket otthonotokat díszítő vászonképként és rendszeresen végiglapozott, nagy becsben tartott fotókönyvként. 

Ebben is szívesen segítek, ha szeretnéd!

A Ti életetek az én szememmel…

Örömmel lennék egy hűséges “barát”, aki végigkíséri a családod életútját és megörökíti az út minden értékes pillanatát!

Eljegyzés, esküvő, babavárás, újszülött fotózás, a gyerekek életében sorakozó apró mérföldkövek, első születésnap, kistestvér érkezése, keresztelő, ballagás, diplomaosztó, Karácsonyok, szülinapi partik, évfordulók, vagy akár a vállalkozásodhoz önéletrajzodhoz készített üzleti portré, ebben mind a segítségetekre lehetek!