Egy különleges nap hiteles története gyönyörű képekkel elmesélve…

Valószínűleg már átnéztétek néhány fotóst oldalát, megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek az egyik!

Lifestyle esküvő fotósként a fő célom, hogy a lehető leghitelesebb módon meséljem el a történeteteket és az esküvőtök különleges napját!
Ez nem azt jelenti, hogy ez a fajta stílus nem tartalmaz egyáltalán pózolást. Amikor szükséges, vezetlek Titeket, és apró jelzéseket adok annak érdekében, hogy megörökíthessem a természetes reakcióitokat, a felszínre kerülő érzelmeket, a köztetek lévő szerelmet, és valósághű, szívet melengető esküvői képeket készíthessek a nap eseményeiről és Rólatok.
Az én stílusom: spontán, hiteles, természetes, érzelmes.

A lifestyle esküvő fotózás a Ti szerelmi történetetek elmeséléséről szól…

Ahogy valójában történt!

Ahogy igazán éreztétek magatokat!

Hogy még évekig visszatekinthessetek rá nosztalgikus csillogással a szemetekben. 

Generációkon keresztül továbbadható, felbecsülhetetlen értékű emlékekkel lesztek gazdagabbak.

Jegyes fotózás

Az esküvőtök előtt néhány héttel, hónappal szívesen elkészítem jegyes fotóitokat is, mely nem csupán egy gyönyörű képsorozat és örök emlék lehet, hanem lehetővé teszi, hogy megismerjetek engem és a fotózási stílusomat, és átéljétek, hogy milyen lesz velem a fotózás az esküvőtök napján.

Ezek az esküvői előtti képsorok épp úgy a Ti történetetek szerves részei, melyre szívesen emlékeztek majd vissza.

Amikor megnézitek az esküvői fotóitokat, mit szeretnétek látni?

Érzelmekben, szerelemben és nevetésben gazdag természetes és őszinte fotókat?

Fotókat, amik visszarepítenek az adott pillanatba?

Fotókat, amik hitelesen mesélik el a nap történetét?

Fotókat, melyeket büszkén és izgalommal telve fogtok megmutatni a rokonoknak, barátoknak?

Fotókat, melyeket a gyerekeitek, unokáitok is csillogó szemmel fognak újra és újra megnézni?

Akkor jó helyen jártok!

Célom, hogy dokumentáljam mindazt a szeretetet és boldogságot, ami életetek egyik legkülönlegesebb napján kibontakozik!

Mire számíthattok a fotózás kapcsán?

A fotózás során csak finoman  irányítalak Titeket, de nem szólok bele az eseményekbe és nem alakítom azokat. Ez a hitelesség kulcsa, így fognak a fotók igazán Rólatok szólni!

A dokumentarista stílushoz nálam hozzátartozik, hogy a fotókat csak minimálisan retusálom, nem vállalok magazin szintű retust, átalakítást.

Szeretem a maguk valójában megmutatni az esküvő különleges pillanatait és Titeket is! 

Nem egy mesterkélt, ál-valóságot szeretnék megörökíteni számotokra, hanem az esküvőtök valódi szépségét és történéseit, megismételhetetlen és őszinte pillanatait.

Nagyon szeretem az esküvők vizuális és érzelmi szépségét! Mindig lesem, hogy mi fog történni, folyamatosan keresem a különleges pillanatokat, a sokatmondó tekinteteket, a valódi érzelmeket, a nevetést és a könnyeket! A nap nagy részében feltűnés nélkül dolgozom a háttérben, dokumentálva az eseményeket, ahogy kibontakoznak. Nagyon keveset vagyok “szolgálaton kívül”, lényegében csak a vacsora elfogyasztásának idejére.

A hosszabb lélegzetvételű esküvőkön másodfotóssal dolgozom. Ez egy nagyszerű dolog, hiszen ketten sokkal több mindent meg tudunk örökíteni, és különböző látásmódunkkal színesíteni tudjuk a készülő sorozatot. Ha két külön helyszínen, szobában készülődtök, mindkét helyszínen párhuzamosan ott tudunk lenni, van időnk megörökíteni a csodaszép dekorációt is, amiről tudjuk, hogy éppúgy nagyon fontos számotokra. Míg egyikünk a csoportképeket készíti, nem maradunk le a háttérben zajló érdekes pillanatokról sem.

Történetmesélés a főszerepben Veletek!

Az esküvő mindenekelőtt az öröm, az érzelmek és a szeretteiddel, barátaiddal töltött felejthetetlen pillanatok napja. Azért vagyok Veletek, hogy elmeséljem a nap történetét úgy, ahogy az valójában történt, hogy mindig emlékezni tudjatok rá.

Legyen ez a nap olyan, amilyennek Ti szeretnétek, hidd el, nem kell megfelelnetek semmilyen külső elvárásnak, ez a Ti napotok, a Ti szerelmetek ünnepe!

Szeretem már a készülődés pillanatától megörökíteni az eseményeket, hiszen így lesz kerek a történet, ez is a napotok szerves része, ahogy nagy izgalommal készültök életetek egyik legszebb eseményére.

Képek, amelyek segítenek újra és újra megélni a szívvel teli pillanatokat…

Megtiszteltetés számomra, ha megörökíthetem az esküvőd napjának kibontakozását, az összes előre eltervezett és kulcsfontosságú eseményt, valamint a spontán és őszinte pillanatokat, váratlan helyzeteket és érzelmeket, a sokak számára észrevétlen különleges részleteket is.

Felveszem az esküvő ritmusát és minden pillanatban arra fókuszálok, hogy képekbe zárjam  a lehető legtöbb boldog, érzelmes, meghitt vagy épp vidám és bolondos pillanatot!

A kreatív/páros fotózás során sem foglak mesterkélt pózokban fotózni Titeket, sokkal fontosabb számomra, hogy önmagatokat tudjátok adni, ellazuljatok, élvezzétek az együtt töltöt időt, csak egymásra fókuszáljatok, így előtörnek majd a valódi, őszinte érzelmek, ragyogni fogtok, amit öröm lesz megörökíteni és visszanézni is!

Élvezd ki a nap minden másodpercét, hagyd, hogy magával ragadjon az esküvő hangulata és a Nagy nap izgalma! Lazíts, ne stresszelj semmin, én ígérem, hogy mindvégig dokumentálom majd a legfontosabb és legemlékezetesebb pillanatokat! 

Gyönyörű, természetes fotók emlékeztetnek majd erre napra Titeket egészen 99 éves korotokig vagy még tovább! 🙂

Az esküvői fotózás lényegében olyan pillanatokról szól, amelyek idővel emlékekké, az emlékek történetekké, a történetek pedig végül örökséggé válnak.

Szeretnétek, hogy én örökítsem meg életetek egyik legszebb napját?

A Ti életetek az én szememmel…

Örömmel lennék egy hűséges “barát”, aki végigkíséri a családod életútját és megörökíti a legfontosabb mérföldköveket és pillanatokat!

Az esküvő után is számíthattok rám, legyen szó akár kismama, újszülött, családi, szülinapi vagy üzleti fotózásról.

Emlékőrzés

Az esküvői fotók életre kelnek és halhatatlanná válnak egy fotókönyv vagy vászonkép formájában, és ez a legcsodálatosabb dolog, ami történhet velük!

Hogy egy nap elővehessétek és megmutathassátok őket a gyerekeiteknek, unokáitoknak, melyeken keresztül újra átélhetik ők is az esküvőtök történetét…