X

Serenity_teamEgy fiatal(nak mondható) házaspár vagyunk, közös szenvedélyünk és alkotási vágyunk vitt minket az esküvők világa felé. Fő profilunk az esküvői fotók és filmek készítése.

Legnagyobb elismerés számunkra a párok öröme, a boldogság, amit az elkészült felvételekkel és fotókkal okozhatunk, az érzés, hogy részesei lehetünk életük egyik legfontosabb napjának, és úgy örökíthetjük meg mindazt, hogy maradandó, szép emlék legyen akár hosszú évek múltán is, amit örömmel vesz elő a család, amit a gyerekek tágra nyílt, a szülők pedig könnyes szemmel néznek végig újra és újra.

Operatőri munkánk során ötvözzük a modern cinematográfia elemeit a hagyományos, dokumentarista stílussal, így minden fontos momentum rögzítésre kerül, szem előtt tartva az esztétikai minőséget és kreativitást is. Professzionális digitális fényképezőgépekkel és fényerős optikákkal dolgozunk, melyek lehetővé teszik a gyönyörű, részletgazdag felvételek készítését. A filmes hatáshoz nem csupán a kiváló képminőség járul hozzá, hanem a történetmesélés módja is, ahogyan bemutatjuk a nap eseményeit, valamint egyes jelenteknél a filmes kameramozgató eszközök használata is. Az igazán hatásos eredmény érdekében mindig legalább két kamerával és két operatőrrel dolgozunk, így az eseményeket több szemszögből is megörökítjük, és párhuzamosan több eseményt is rögzíteni tudunk, melyek nem egy helyen történnek (pl. reggeli készülődés két családnál, valamint a nap folyamán előforduló párhuzamos momentumok esetén). Ezáltal nem egy unalmas, "szinte vágatlan" videó az, amit kézhez kaptok, hanem egy nagy gonddal megszerkesztett, dinamikus, változatos, zenei betétekkel teletűzdelt film, amit garantáltan nem csak egyszer fogtok végignézni a jövőben.
Együttműködő partnereinkkel közösen akár 4-5 fős fotós/videós stábbal is tudunk esküvőket és egyéb rendezvényeket vállalni.

Az esküvőkön túl imádunk babákról, gyerekekről, családokról fotókat készíteni, és képeinken visszaadni mindazt a vidámságot és összetartozást, ami egy boldog család mindennapjait övezi, és megörökíteni olyan elkapott pillanatokat, amiket később igazi kincsként őriznek meg, és örömmel lapoznak fel később is a fotóalbumban.

Rólunk mondták...

"Hát ez valami fanntasztikusan jó lett!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon..... áhhh 🙂 Nem is tudom, hogy fejezzem ki magam... Kicsit olyan volt, mintha újra ott lettünk volna és pont ez a legjobb!!! Újra és újra átélhetjük, hála Nektek!!!!! Az, hogy NAGYON KÖSZÖNJÜK, édes kevés ahhoz képest, amit igazából érzünk, de mivel jobb kifejezést nem találtunk, így NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK!!!! Gyönyörű lett!!!!"
B.V. (Esküvői videó)

"Kedves Serenity Páros!
Nagyon nagyon szépen köszönjük a munkátokat. Minden egyes képkockára megérte várnunk. Olyan precíz, és gyönyörű videót kaptunk kézhez, amit megnézve szem nem marad szárazon, és ez a Ti érdemetek!!! A legjobb döntésünk volt, hogy - az utolsó pillanatban mégiscsak videóst is szerződtettünk. Mivel a nagy napon sok mindent észre sem vesz a pár, olyan gyorsan zajlik le. És még sokkal jobb döntés volt Titeket választani! Ezt az örök élményt, amit még unokáink is nézni fognak pedig nem lehet eléggé megköszönni. Köszönjük hogy "Hollywoodi álompárként" láthatjuk magunkat viszont a képsorokon.
Jó szívvel, és bizonyítékkal 😛 tudunk Titeket bárkinek tovább ajánlani.
Serenity Team a legjobb/legkreatívabb/legfairebb csapat 😉 "

B & T. (Esküvői videó)

"Egyszerűen fantasztikusak a képek!!!
Eddig türelmesen vártam, de egy ilyen ízelítő után már nem bírok magammal!
Mi jöhet mééég?!?!?! :))))))
Jajj tényleg csodálatosak!!! Nagyon-nagyon köszönjük!!"
....
Hát a "nincsenek szavak" nem is elég kifejező!
Fantasztikusak a képek, nagyon jól elkaptátok a hangulatot, köszönünk mindent!
Izgalommal várjuk a videót is!

...
Jajj, legalább 4x végignéztem már a filmet és folyamatosan visszatekerem!!!
Nagyon jó lett az egész, a végén a bulis, valami fantasztikus, de a többi is nagyonnagyonnagyonnagyon jóóóóó!!!!!!!

T.A. (Esküvő fotó és videó)

"Kedves Serenity Team!
Nagyon köszönjük a gyönyörű fotókat és a videót, amit a mi NAGY napunkon készítettetek! Mindenkinek csak ajánlani tudunk Benneteket! Fantasztikus csapatot ismertünk meg, akik nemcsak szuperek a munkájukban, hanem óriási türelemmel rendelkeztek. Régen találkoztunk ilyen lelkiismeretes csapattal! (Még betegségben is a mi kívánságainkat teljesítettétek, akár vízen keresztül is 🙂 ). A voksunk továbbra is mellettetek! 😉 Minden elismerésünk a Tiétek! Elfogultságok nélkül merem garantálni, hogy mi rendelkezünk a legjobb esküvői és jegyes fotókkal hála Nektek! Biztos vagyok benne, hogy a fogunk még együtt "dolgozni" csak a főszereplős kör bővül! puszi Máté és Judit 🙂 "

M & T. (Esküvői fotó és videó)

"Kedves Serenity Team, B és I! 🙂
Számunkra 2015. augusztus 22. egyszeri, megismételhetetlen nap. Mindenhogy.
Nem győzünk gyönyörködni a képekben! Libabőrrel!
Nekünk már a júliusi jegyes fotózáskor a háttérből leskelődve kiderült, hogy oldva a feszengősen induló hangulatot, mindketten valódi hivatásként értitek a szakmát. Hihetetlenül kedves, rugalmasan segítőkész páros vagytok!
A munkátokra a maximalista, precíz igényesség jellemző, minőségi képeitek magukért beszélnek, hűen visszatükrözik a külső-belső mondanivalót.
A nagy eseményre kibővült csapat szívvel-lélekkel ? Brigi, Te betegen ? nagyszerűen kapott el, ragadott meg egy-egy, azaz minden pillanatot. Pár kötelező beállítás után, semmi feszélyezettség, természetellenes pózok. Észrevétlenül hagytátok, hogy mindnyájan könnyed hangulatban jól érezzük magunkat, közben kitartóan készítettétek a meghitt, vidám, életteli képeket. Biztosak vagyunk benne, hogy a fotókollekció láttán, és későbbiekben is majd újra és újra mindegyiket elővéve, megelevenednek a Nagy Nap eseményei, amelyek Nektek is köszönhetően még sok-sok boldog pillanatot fognak okozni Nekünk, és csalnak mosolyt Családunk, Barátaink, Ismerőseink arcára.
Nagyon örülünk, hogy megismertünk Benneteket!
Munkátokat köszönjük, szívből kívánunk Nektek további sikereket, kis családotokban nagyon jó egészséget, és minden örömtelien szépet és jót!!!"
B.E. örömanya (Esküvő fotó és videó)

"Nagyon élveztük a Veletek töltött közös időt! Az egész idő alatt szinte észre se vettük, hogy filmeztek, annyira jól beolvadtatok az esküvőnkbe, annak ellenére, hogy még olyan dolgokban is segítettetek, ami nem lett volna feladatotok. 🙂 Az elkészült anyagokkal nagyon elégedettek vagyunk, minőségi munkát végeztetek. Nagyon sok új dolog köszönt vissza az esküvőnkről, amiket csak azért láthattunk, mert Ti megörökítettétek Nekünk! 🙂 "
N & Cs. (Esküvői videó)

"Kedves Serenity Team!
Első körben nem tudunk elég köszönetet mondani a fantasztikus munkátokért. Bevallom az igazat Én első körben nem szerettem volna videót, mert úgy gondoltam inkább legyen professzionális fotós. Az Én emlékeimben az esküvői videók többsége iszonyatosan hosszú és unalmas, valamint sokszor szörnyű zenei aláfestéssel társulva. A kedves férjem viszont ragaszkodott hozzá hogy legyen videó is, aminek utólag elmondhatatlanul örülök! Hiszen egy fotó is sok mindent tud közölni, de a "mozgókép" ami fantasztikusan megszerkesztett, összefoglal minden fontos eseményt és még az általad választott zenéket is tartalmazza, pótolhatatlan, sőt azt mondanám a kettő teszi kerekké egy esküvő történetét! És Ti sz?munkra olyan szuper videót készítettetek, amit eddig bárki megtekintett az érzelmek áradatát indította el mindenkiben! A kisvideó teljes mértékben összefoglalja az esküvőnk főbb részleteit, amit nem lehetett egyszerű meg szerkeszteni, hiszen majdnem 24 órás eseménydús lakodalom volt. Én már megszámlálhatatlanszor megnéztem és még most is megkönnyezem, az édesanyámnak pedig ha rossz kedve támad megnézi a kis videót és igaz, ő is pityereg rajta, de mégis jobb kedve lesz tőle. Szóval minden fiatal párt arra ösztönzök, hogy ne ezen spóroljon az esküvőjén és válasszon videóst és fotóst is egyaránt, hiszen egész életükben így visszatekintést nyerhetnek életük egyik legszebb napjára! Mindenképp tiszta szívemből ajánlom a Serenity team-et, akik a mi esküvőnkön videót készítettek. Rendkívül kedves házaspárt ismerhettünk meg a személyetekben, minden a megbeszélés szerint és zökkenőmentesen zajlott. Mégegyszer Elmondhatatlanul köszönjük a munkátokat! 😉 "

Sz&G (Esküvői videó)

"Először is nagyon örülünk, hogy Rátok találtunk! Rendkívül szimpatikus párt ismertünk meg bennetek, köszönjük, hogy velünk osztoztatok a mi nagy napunk örömeiben. Nagyszerű munkát végeztetek, páratlanul jó fotók születtek! "Láthatatlanul" dolgoztatok, mégis mindenhol ott voltatok és sikerült elcsípnetek azokat a meghitt, spontán pillanatokat amiket évek múlva is időről időre visszanézegetünk majd... A fotók minősége (és mennyisége is...) messze felülmúlta elvárásainkat.
Köszönjük Nektek ezt a pompás napot és az odaadó munkátokat!
Puszi"

C&A (Esküvő fotó)

"Őszintén mondom, hogy szuperek lettek!!! Teljesen profi munka, a nehéz fényviszonyok ellenére különleges hatású fotók is lettek, nagyon sok!!! Hú, alig tudok majd választani, hogy mit nyomtassak majd az albumba!!! Te tényleg mindenhol ott voltál, mintha legalább hárman lettél volna! 🙂 Annyira elkapott pillanatok vannak benne, amitől az egész hihetetlenül személyes és közeli lesz..."
N.M. (Esküvő fotó és videó)
"Hát Brigi... Már a jegyes fotózáson is bőgtem... elképesztő, mennyire fantasztikus képek sikerültek 2 nem is olyan fotogén emberről. 😀 Köszönjük a slideshowt! Egyszerűen... PONTOSAN ilyet szerettünk volna... Gyönyörű lett. Mindjárt elsírom magam. És amiket az esküvőn csináltál... ilyen rövid idő alatt hogy tudtál ennyi képet csinálni? Tovább tartott végig nézni, mint a szertartás volt. 😀 Imádunk Brigi! Nagyon, nagyon köszönjük még egyszer. 😀 Már várom a babafotózást. ;)"
U.A. (Esküvő és jegyes fotózás)

"Nagyon köszönjük Brigi, fantasztikus lett! Mi már örökre emlékezni fogunk Rád!!! :)"
K.Cs. (Családi fotózás)

"Nagyon büszke magára a lányzó, és a barátainak is nagyon tetszik! KÖSZÖNÖM! Nagyon régen láttam ilyen boldognak, és ez nekem mindennél többet ér!"
D.B. (Anyuka, Portfólió fotózás)